Zavarovalnica Wiener Staedtische, podružnica v Ljubljani

080 12 68
Nezgoda

Življenjsko zavarovanje

Premoženjska zavarovanja

Pravilnik o internem pritožbenem postopku

Ali bi bili pripravljeni plačevati premijo za vaše zavarovanje z e-računi?

Nezgodno zavarovanje NEZGODA - TOP 400

NEZGODA - TOP 400

Varnost in pokojnina
Brošura
NEZGODA - TOP 400

Z dobrim občutkom

Vsak posameznik preživlja svoj prosti čas na različne načine. Nekateri se ukvarjajo s športom, drugi potujejo, tretji pa preprosto uživajo v  druženju s svojo družino. Največ nezgod pa se zgodi prav v prostem času in ne pri opravljanju poklica. Zato, da bi vse kar počnete počeli z dobrim občutkom, smo v zavarovalnici Wiener Städtische pripravili novo nezgodno zavarovanje NEZGODA - TOP 400. S sklenitvijo  nezgodnega zavarovanja NEZGODA - TOP 400 prevzamemo vaše skrbi pri nezgodah po vsem svetu, 24 ur na dan.

Nezgodno zavarovanje, pripravljeno za vas.

Nezgodno zavarovanje NEZGODA - TOP 400  ustreza vsakemu obdobju življenja in vsaki življenjski situaciji:

Progresivna zavarovalnina v primeru invalidnosti do 400%

NEZGODA - TOP 400Nezgode lahko spremenijo življenje in za seboj pustijo ogromne stroške. Zato pri nezgodnem zavarovanju NEZGODA - TOP 400 zavarovalnina raste s stopnjo telesne poškodbe. To pomeni, da lahko izplačilo zanša tudi do 4-kratnika - 400% - zavarovalne vsote. Ta, najvišja zavarovalnina, pa se izplača že od  stopnje invalidnosti 90% naprej.

 

NEZGODA - TOP 400 vam v finančnem pogledu pomaga večkrat:

Kontaktirajte nas na brezplačno telefonsko številko 080 12 68 in svetovalec zavarovalnice Wiener Städtische vam bo z veseljem svetoval  pri izbiri prave kombinacije zavarovanja NEZGODA - TOP 400 . Povsem po vaših željah in potrebah.

 

Spletni stran wienerstaedtische.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih... V redu