Zavarovalnica Wiener Staedtische, podružnica v Ljubljani

080 12 68
Nagradna igra UFOS PREMIUM

Zasebno življenje

Premoženjska zavarovanja

Nezgodno zavarovanje

Pravilnik o internem pritožbenem postopku

Ali bi bili pripravljeni plačevati premijo za vaše zavarovanje z e-računi?

Življenjska zavarovanja

Udeležba pri dobičku

Ponudba produktov Wiener Städtische zavarovalnice

Primerno zavarovanje za vsakogar

Ljudje imamo različne cilje in potrebe, zato so različna tudi naša pričakovanja in zahteve pri življenjskih zavarovanjih. Nekdo si želi zagotoviti finančno neodvisnost v času po upokojitvi in uresničiti načrte, o katerih sanja. Nekdo drug želi zaščititi svojo družino in poskrbeti za finančno varno prihodnost svojih otrok, tretji spet želi sproti nalagati svoje denarne prihodke, s katerimi si ustvarja premoženje za zadovoljitev svojih želja – denimo za nakup hiše.

Pri zavarovalnici Wiener Städtische vam za vsako vašo željo in potrebo ponudimo primerni zavarovalni produkt, s katerim laže dosežete svoje cilje. Če se vaši cilji medtem spremenijo, lahko brez težav temu prilagodite tudi zavarovalni produkt, saj so naši produkti prilagodljivi skoraj vsem življenjskim okoliščinam.

 

Produkti:- pogosta vprašanja
- primeri informativnega izračuna
Spletni stran wienerstaedtische.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih... V redu