Wiener Städtische Zavarovalnica, podružnica v Ljubljani
Na vrh

Prednosti naših storitev pri zahtevnejših zavarovanjih

Dolgoletne izkušnje in prevladujoč položaj zavarovalnice Wiener Städtische Vienna Insurance Group pri industrijskih zavarovanjih na avstrijskem trgu ter znanje pri obvladovanju velikih zavarovalnih tveganj mednarodnih podjetij je jamstvo za kakovostne zavarovalne storitve.

Finančna moč in stabilnost zavarovalnice kot odraz kapitalske moči, ustreznih naložb in pravilnega obvladovanja tveganj je jamstvo za vse prevzete obveznosti, tudi v primeru največjih katastrof. Našo finančno moč in stabilnost potrjuje bonitetna ocena A+ po Standard & Poor’s.

Zaradi svoje razvejane mreže in delovanja v vsej regiji,
V Srednji in Vzhodni Evropi nudimo kakovostne zavarovalne storitve, kjer koli želite. Za vse vaše dislocirane enote, hčerinska podjetja ali podružnice v državah, v katerih delujete, bomo poskrbeli z enako kakovostnimi zavarovalnimi storitvami.

Ureditev All Risk police torej zavarovanje vseh nevarnosti na eni polici z vključenim obratovalnim zastojem. Zavarovalec lahko glede na svoje potrebe izbira program zavarovalnih kritij od osnovnega paketa FLEXA (požar, strela, eksplozija in udar letala) do najširšega “All-Risk” kritja.

Možnost sklenitve odgovornostnih zavarovanj z limiti kritja do 10.000.000 EUR z različnimi razširitvami zavarovanj na ekološke škode, poklicne odgovornosti ter proizvajalčevo odgovornost za izdelke v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ter tudi Razširjeno produktno odgovornost ter odpoklic proizvodov. Izbrati je mogoče območje kritja po vsem svetu.