Wiener Städtische Zavarovalnica, podružnica v Ljubljani
Na vrh

Storitve po vaših željah

Svetovali vam bomo toliko, kolikor boste želeli.

Želim:

Osebni kontakt Informacije o United Funds of Success
Naši strokovnjaki  vam bodo najprej svetovali, katera  naložbena strategija je za vas najprimernejša. Skupaj boste določili vaš osebni naložbeni profil. Z veseljem vam bomo svetovali in posredovali vse odgovore na vprašanja. Obveščali vas bomo o trendih na kapitalskih trgih in gibanju vrednosti skladov. Za vas smo dosegljivi na brezplačni telefonski številki 080 12 68.
Ugotoviti osebni naložbeni profil Vedeti več o skladih
Dolgoročne odločitve morajo biti dobro premišljene. Vprašalnik 1•2•3 vam bo v pomoč pri upoštevanju vseh dejavnikov, ki so pomembni za vašo naložbo. S slovarjem pojmov vam pojasnimo osnovne izraze s katerimi se srečate pri naložbi vaših sredstev.
United Funds of Success: direktni kontakt Spremljati gibanje vrednosti enot skladov
Želite vedeti, kako raste vaše premoženje? Kakšni so aktualni tečaji izbranih skladov? Pri tem vam pomaga mesečno poročilo o skladih in vaša osebna PIN koda, ki ste jo prejeli z vašo zavarovalno polico. Pokličite v podružnico zavarovalnice Wiener Städtische (01 300 17 00 ali 080 12 68) in se izkažite z imenom, priimkom ter PIN kodo in seznanili vas bomo s trenutno vrednostjo vašega premoženja.

Aktualnim tečajem izbranih skladov lahko sledite na Poročilu o skladih.