Wiener Städtische Zavarovalnica, podružnica v Ljubljani
Na vrh

Hybrid Invest – življenjsko zavarovanje, vezano na enote skladov z enkratno premijo

Razmišljate o varčevanju? Vas bolj zanima varna naložba ali iščete priložnost za višjo doseženo donosnost? Bi mogoče želeli oboje? Bi želeli biti povsem fleksibilni in hkrati tudi poskrbeli za vašo družino? Kakšna je vaša osebna finančna situacija? Bi želeli svojim otrokom nekaj zapustiti, obrestna mera na hranilni knjižici pa je prenizka?

Razvili smo produkt za naložbe, ki je zelo fleksibilen, vsaj kar se tiče vaše finančne prihodnosti. Hybrid Invest – naložbeno življenjsko zavarovanje z enkratnim vplačilom premije. Pri Hybrid Investu vplačate najmanj 3.000 EUR in si izberete vašo individualno naložbeno strategijo. V okviru življenjskega zavarovanja vezanega na enote skladov in klasičnega življenjskega zavarovanja, kjer lahko vedno zamenjate vašo naložbeno strategijo. Hybrid Invest se bo vedno prilagodil vaši situaciji.

ZAKAJ POTREBUJETE KOMBINACIJO ŽIVLJENJSKEGA ZAVAROVANJA VEZANEGA NA ENOTE SKLADOV IN KLASIČNEGA ŽIVLJENJSKEGA ZAVAROVANJA?

Hybrid Invest je naložba v obliki življenjskega zavarovanja vezanega na enote skladov z enkratnim plačilom premije. Naložbo lahko povsem prilagodite vašim željam. Na voljo imate več kot 100 mednarodno priznanih skladov, tako, da lahko 100 % vaše varčevalne premije naložite v sklade po vaši izbiri. S tem imate veliko možnost višjih donosov, hkrati pa se poveča tudi tveganje. Lahko pa do 90 % varčevalne premije naložite v naš notranji sklad, s čimer dosežete višjo varnost in predvidljivost.

 

Poudarki

Življenjsko zavarovanje vezano na enote skladov in klasično življenjsko zavarovanje

  • Možnost višjih donosov in varnost v enem – razmerje med tema opcijama je odvisno od vaše izbire
  • Delež vezan na enote skladov je lahko 100 %, v notranjem skladu je lahko največ 90% varčevalne premije
  • Izbirate lahko med več kot 100 mednarodnimi skladi

Fleksibilnost z veliko možnostmi

  • Lahko vložite že samo 3.000 EUR
  • Dvakrat na mesec lahko brezplačna sprememba skladov
  • Trajanje zavarovanja od 10 oz. 15 let – odvisno od vaše starosti
  • V vmesnem obdobju lahko vplačate dodatno vplačilo – najmanj 1.000 EUR
  • Med trajanjem zavarovanja so možni delni dvigi sredstev
  • Ob izplačilu lahko izbirate način in trajanje izplačila. Lahko je v enkratnem znesku ali pa v poljubni obliki rente.

 

Posebne ugodnosti

AOM servis
Z namenom boljše zaščite vaše naložbe, vam je na voljo brezplačna storitev. Upravljanja pred iztekom naložbe, s katero lahko svojo naložbo v sklade v zadnjih petih letih naložbenega obdobja prerazporedite, da ne po izpostavljeno visokim tečajnim nihanjem. Upravljanje glede na iztek naložbe poteka z avtomatskim in postopnim prerazporejanjem vaše aktualne naložbe v manj tvegane sklade po vaši izbiri. Pravočasno pet let pred predvidenim iztekom vašega zavarovanja, vas bomo obvestili o možnosti te storitve in vas prosili za navedbo ciljnega sklada iz našega nabora investicijskih skladov.

 

Izobraževalni video Hybrid Invest

 

Več

Primer informativnega izračuna

Informacije o zavarovalnih produktih